Carpaccio z pečenej hovädziny
<
- Hranolčeky do rúry
Zoznam zložiek:
- 1 balenie McCain Crispers
- 100 g artičokov (v konzerve)
- 2 vetvičky čerstvej mäty
- 50 g rukoly
- 200 g čerstvého kozieho syra
- Soľ, korenie
- 100 g pečenej papriky (v zaváracom pohári)
- 200 g veľmi tenkých plátkov ružového pečeného hovädzieho mäsa
Príprava
• Pripravte si McCain Crispers podľa pokynov na obale.
• Artičoky a grilovanú papriku scedíte. Odstráňte listy zo srdiečok artičoku a odložte bokom.
• Mätu a rukolu umyjete. Osušte ju.
• Odstráňte lístky mäty zo stoniek a nasekajte ich s artičokmi a čerstvým kozím syrom. Dochutíte soľou a korením.
• Opečené papriky nakrájate na tenké prúžky.
• Pečené hovädzie carpaccio poukladajte na pásiky grilovaného korenia a listy artičoku.
• Na vrch pridáte pripravený čerstvý kozí syr a niekoľko listov rukoly. Podávajte s McCain Crispers spolu s omáčkou a zvyškom pripraveného čerstvého kozieho syra.