1·2·3 Hranolky

1·2·3 Hranolky

1·2·3 Hranolky – to je naša klasika do rúry. Vynikajúca chuť a chrumkavosť. Ak ich pripravíte v rúre, majú len 6% tuku.

O výrobku

1·2·3 Hranolky, predsmažené a rýchlo zmrazené. McCain 1·2·3 Hranolky chutia najlepšie, ked‘ sú pripravené v rúre. Zlatisté a chrumkavé bez pridania akéhokol’vek oleja.

Nutričné fakty / prísady

Priemerné výživové hodnoty v 100g výrobku:

Priemerné výživové hodnoty v 100g výrobku:

hlboko zmrazený

pripravený v rúre

Energetická hodnota kJ/kcal

593/141

784/186

Bielkoviny(g)

2,5

3,2

Sacharidy(g)

22,5

39

Tuky, z toho (g)

4,5

5,8

nasýtené mastné kyseliny

1,6

1,8

mono-nenasýtené mastné kyseliny

1,7

2,1

poly-nenasýtené mastné kyseliny

1,7

2,0

Vláknina

2,8

4,9

Sodík

0,03

0,05

Prísady:

Zemiaky, slnečnicovy olej

Príprava

Rúra

Predhrejte klasickú rúru na 220°C (200°C pre teplovzdušnú rúru). Rozložte zmrazený výrobok len v jednej vrstve na plech a vložte do stredu rúry. Nepridávajte žiadny olej. Pečte po dobu 15 až 20 minút. Neprepečte. V polovici pečenia výrobok obrát‘te.

Fritéza

Predhrejte olej na 175°C. Fritujte z polovice naplnený košik výrobkom po dobu približne 3 minúty pokial‘ nie je zlatožltý. Neprepečte. Po ufritovani nechajte odkvapkat‘ prebytočny olej.

Plytká panvica

Predhrejte olej. Rozložte zmrazené hranolky v jednej vrstve. Smažte na miernom plameni až do získania svetlozlatistej farby. V priebehu pečenia hranolky niekoľkokrát obráťte. Neprepečte!
Pre dosiahnutie najlepšieho výsledku, smažte zmrazené hranolky potrebný čas pri požadovanej teplote pokiaľ nie sú zlatisté a okraje svetlohnedé. Neprepečte. Pri menších porciách znížte čas prípravy.

Mäsovo-kukuričné gul'ky

Mäsovo-kukuričné gul'ky